Enter Your Email Address to Receive Latest free Job Updates

Thursday, February 3, 2011

HVF, Avadi, Govt. of India Recruit Semi Skilled Posts in Various Trades (ITI / NCVT completed Fitter,Machinist,Welder,Fitter Electronics,Electrician, Blacksmith,Examiner, Painter) - Model Qus & Ans for Written Examination (005)


In Heavy Vehicles Factory, Avadi, Chennai given Open Market Recruitment to select Semi Skilled vacancies for NCVT completed Fitter, Machinist, Welder, Fitter Electronics, Electrician, Blacksmith, Examiner, Painter are will be made Strictly Based on the Merit Position drawn from the Written Test, Trade Test & Oral Interview of the candidates. Heavy Vehicles Factory, Avadi also warned candidates to avoid any unscrupulous elements who may assure appointment in HVF, Avadi by seeking bribe in cash or in kind or any other inducement, and are advised not to fall in their trap.


Cont..............

[2005 Sample Q & A for All ITI Trades (Fitter,Machinist,Welder,Electrician etc.) ] 
QUESTION PAPER

Subject:                                                                                      Code: 4.01 / 127
Sr. No.:  ..............................................                                    Roll No.: ..........................

Signature of the Invigilator ...............................................
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Date: 11.04.2005                                                                                 Duration: 2 Hours
Time: 09:00 Hrs. to 11:00 Hrs.                                                            Max. Marks: 120
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Instructions: Please read the following instructions carefully before writing your answers:
1) All Questions are compulsory.
2) Each Questions carries 1 mark.
3) There are four alternatives - (A), (B), (C), (D) given against each question out of which only one is the most appropriate answer. If (A) is correct, round on the correct alternative like (A) .
4) If a question is answered wrongly or more than one answers are marked, 0.25 marks will be deducted for each such question.
4) No sheet from the Question Paper / Answer Book should be detached.
5) Please DO NOT repeat DO NOT write your name anywhere on the Question Paper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Cont..............

71.The unit of energy in MKS system is?
A.Joules
B.Watts
C.Power
D.Force
Ans: C

72.The sum of two number is 25 and their difference is 13. Find their product?
A.204
B.114
C.315
D.325
Ans: B

73.Metals selected for making worse should have?
A.More hardness
B.More brittleness
C.More malleability
D.More ductility
Ans: D

74.To which king belongs the Lion capitol at Sarnath?
A.Chandragupta
B.Ashoka
C.Kanishka
D.Harsha
Ans: B

75.3251 + 587 + 369 - ? = 3007
A.1250
B.1300
C.1375
D.1200
E.None of these
Ans: D

76.In order to convert fractional inches into decimal inches?
A.Look on a metric conversion chart
B.Divide the numerator (top number) by the denominator (bottom number)
C.Check the engineer's scale
D.All of the above
Ans: B

77.Some traditional board drafters preferred the drafting machine over the parallel straight edge because it could be used without the need for?
A.Circle templates
B.Triangles
C.Technical pens
D.Lettering guides
Ans: B

78.The ozone layer restricts
A.Visible light
B.Infrared radiation
C.X-rays and gamma rays
D.Ultraviolet radiation
Ans: D

79.Which of the following is not a leap year?
A.700
B.800
C.1200
D.2000
Ans: A

80.The ratio of ultimate stress to working stress is?
A.Modulus of elasticity
B.Factor of safety
C.Chane in length
D.Tensile load
Ans: B

81.Which of the following countries is not a member of a SAARC?
A.Sri Lanka
B.Myanmar
C.Maldives
D.Bhutan
Ans: B

82.Under the Government of India, Provincial Legislatures consisted of two chambers, except in the case of?
A.Assam
B.Bihar
C.Madras
D.Punjab
Ans: D

83.The Parliament can restrict or abrogate by law, fundamental rights with respect to?
A.The members of the armed forces
B.The forces charged with the maintenance of public order
C.The persons employed in any bureau or other organization established by the state for purpose of intelligence
D.All of the above
Ans: D

84.3, 5, 7, 12, 17, 19?
A.19
B.17
C.5
D.12
Ans: D

85.A half-moon protractor is divided into how many degrees?
A.360
B.180
C.270
D.310
Ans: B

86. Bronze is an alloy of?
A.Copper-Zinc
B.Copper-Tin
C.Copper-Lead
D.Copper and Tungsten
Ans: B

87.The angle between the minute hand and the hour hand of a clock when the time is 8.30, is?
A.80º
B.75º
C.60º
D.105º
Ans: B

88.Who is known as 'Indian Bismarck'?
A.Kamaraj
B.Sardar Vallabhbhai Patel
C.Nehru
D.Rajaji
Ans: B

89.The largest part of our hydrosphere is?
A.Atlantic Ocean
B.Indian Ocean
C.Pacific ocean
D.Antarctica ocean
Ans: C

90.Who invented Electric Generator?
A.Sir Alexander Graham Bell
B.Michael Faraday
C.Alfred B. Nobel
D.Thomas Alva Edison
Ans: B

91.In a 100 m race, A can beat B by 25 m and B can beat C by 4 m. In the same race, A can beat C by?
A.21 m
B.26 m
C.28 m
D.29 m
Ans: C

92.Coral reefs in India can be found in?
A.The coast of Orissa
B.Waltair
C.Rameshwaram
D.Trivandrum
Ans: C

93.A man has some hens and cows. If the number of heads be 48 and the number of feet equals 140, then the number of hens will be?
A.22
B.23
C.24
D.26
Ans: D

94.A bag contains 6 black and 8 white balls. One ball is drawn at random. What is the probability that the ball drawn is white?
A.3/4
B.4/7
C.1/8
D.3/7
Ans: B

95.Three candidates contested an election and received 1136, 7636 and 11628 votes respectively. What percentage of the total votes did the winning candidate get?
A.57%
B.60%
C.65%
D.90%
Ans: A

96.If log 27 = 1.431, then the value of log 9 is?
A.0.934
B.0.945
C.0.954
D.0.958
Ans: C

97.617 + 6.017 + 0.617 + 6.0017 = ?
A.6.2963
B.62.965
C.629.6357
D.None of these

98.The percentage increase in the area of a rectangle, if each of its sides is increased by 20% is?
A.40%
B.42%
C.44%
D.46%
Ans: C

99.The average weight of A, B and C is 45 kg. If the average weight of A and B be 40 kg and that of B and C be 43 kg, then the weight of B is?
A.17 kg
B.20 kg
C.26 kg
D.31 kg
Ans: D

100.A civil engineer working on a bridge design would probably rely on his .......... scale for checking printed drawings?
A.Engineer's
B.Metric
C.Architect's
D.None of the above
Ans: A

101.Oxygen in our blood is transported by a protein named?
A. Hemoglobin
B.Keratin
C.Collagen
D.Myoglobin
Ans: A

102.When is the World Population Day observed?
A.May 31
B.October 4
C.December 10
D.July 11
Ans: D

103.The Homolographic projection has the correct representation of?
A.Shape
B.Area
C.Baring
D.Distance
Ans: B

104.Who invented the Ball Point Pen?
A.Biro Brothers
B.Waterman Brothers
C.Bicc Brothers
D.Write Brothers
Ans: A

105.Entomology is the science that studies?
A.Behavior of human beings
B.Insects
C.The origin and history of technical and scientific terms
D.The formation of rocks
Ans: B

106.Mass quantity is called as?
A.Newton
B.Vector
C.Scalar
D.Dyne
Ans: C

107.Which of the following is not associated with the UNO?
A.ILO
B.WHO
C.ASEAN
D.All of the above
Ans: C

108.Who was known as Iron man of India?
A.Govind Ballabh Pant
B.Jawaharlal Nehru
C.Subhas Chandra Bose
D.Sardar Vallabai Patel
Ans: D

109.What Galileo invented?
A.Barometer
B.Pendulum clock
C.Microscope
D.Thermometer
Ans: D

110.The intersecting lines drawn on maps and globes are?
A.latitudes
B.longitudes
C.geographic grids
D.None of the above
Ans: C

111.Capacity of doing work is?
A.Power
B.Newton
C.Energy
D.Joules
Ans: C
 
112.Traditional drafters need to be able to create several different line widths because?
A.Different line widths convey different information
B.The line width has to do with how dark it appear in the finished drawing
C.They seem to transmit better in a fax machine
D.It makes no difference
Ans: A

113.The density of water is?
A.5
B.2
C.1
D.7
Ans: C

114.Unit of frictional force in SI unis is?
A.Newton
B.Watts
C.Power
D.None of above
Ans: A

115.Several of the tools used in traditional drafting include the following?
A.Parallel straight edge
B.45 degree triangle
C.Circle template
D.All of the above
Ans: D

116.He is mathematician and astronomer of the 12th century. His name is associated with India's seventh satellite. He is?
A.Aryabhatta
B.Bhaskara I
C.Bhaskara II
D.None of the above
Ans: C

117.Acceleration quantity is?
A.Speed
B.Scalar
C.Vector
D.None of above
Ans: C

118.The first step in creating a traditional technical drawing is to?
A.Draw a series of guide lines
B.Set up the miter line
C.Align the paper so that it will be positioned square to the parallel bar
D.Sharpen the leads in the technical pens
Ans: C

119.Files are made of?
A.High carbon steel
B.High speed steel
C.Low carbon steel
D.Mild steel
Ans: A

120.A line drawn with a long section, short dash, and another long section is a?
A.Hidden feature
B.Center of a circle
C.Center axis of a hidden cylinder
D.Center of a radius
Ans: C


Note: Heavy Vehicles Factory, Avadi reserve ALL the rights to change/alter the examination question paper model without showing any reason. Prepare yourself in strength of knowledge in your Relevant Trade to select by Merit in semi skilled Jobs.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Important Job Labels

Walk-in-Interview (1177) IT Jobs (843) Central Govt Jobs (459) BPO Jobs (384) Defence Recruitment (353) Employment News (313) Call Centre Jobs (297) Abroad Jobs (260) Chennai Jobs (258) JAVA Jobs (145) Bangalore Jobs (120) Application Status-Results (118) Client Interview (115) Job Highlights (98) Mumbai Jobs (76) Weekly Highlights (74) Robert Bosch Engineering (63) Saudi Arabia Jobs (58) RBEI (56) HCL Technologies Ltd (53) Hyderabad Jobs (53) MBA Jobs (49) HVF Avadi (46) Exams Results (45) HCL (45) Admission Notice (44) Railway Jobs (42) Application Format (37) Technical Support (37) UAE Jobs (35) CTS (33) Cognizant Technology Solutions (33) Exams (30) Embedded Developers (29) HVF Results (29) Job Oriented Courses (28) Qatar Jobs (27) Tamilnadu Jobs (27) Coimbatore Jobs (26) Exam Result Highlights (25) Pune Jobs (25) Trans Continental Traders (25) Bank Jobs (24) Networking Jobs (24) Hardware Jobs (23) J2EE Jobs (23) Admission Watch (22) Mazdoor Jobs (22) Noida Jobs (22) Cognizant (21) TCT (19) Tech Mahindra (19) Fireman Jobs (18) KSA Jobs (18) Kuwait Jobs (18) ASMACS (17) Freshers Jobs (17) Infosys BPO Ltd (17) Interview Tips (17) Ashutosh Manpower Consultancy Services (16) Corrigendum (15) Mahindra Satyam (15) IBM India Jobs (14) OMAN Jobs (14) CTS Interview (13) Engineering Jobs (13) Jerry Varghese International Ltd Jobs (13) Technicians Jobs (13) ASMMACS (12) Cognizant Jobs (12) IBM (12) Office Campus Interview (12) Tradesman (12) University Jobs (12) Voice Process (12) GCF (11) Gun Carriage Factory (11) Job News (11) Non Voice (11) Objective Type Q - A (11) Written Test Result (11) Dubai Jobs (10) Embedded Testers (10) Labourer Jobs (10) Larsen Toubro Infotech (10) RRB Model Q - A (10) Ambe Consultancy Services Pvt Ltd Jobs (9) Bangalore (9) Chennai (9) Continental Holdings Jobs (9) Durwan Jobs (9) General Jobs (9) SAP Jobs (9) Saudi Arabia (9) Soundlines HR Consultancy (9) Abudhabi Jobs (8) Continental Mercantile Corporation (8) Hyderabad (8) Mega Job Fair (8) Nasser Overseas Consultants Jobs (8) SoftLogic Systems Pvt Ltd (8) Storekeeper Jobs (8) Trainees (8) UPSC (8) .NET Developers (7) Asiapower Overseas Employment Services (7) Cook Jobs (7) Delhi Jobs (7) ESIC (7) Electrical Jobs (7) HP (7) Hospital Jobs (7) Infosys (7) L T Infotech (7) LDC Jobs (7) Mega Off-Campus (7) Self Employment (7) Trade Test (7) Training (7) Voice (7) AGP International Services Jobs (6) Aptitude Test Q - A (6) Bahrain Jobs (6) CMC (6) Cochin Jobs (6) Kingdom of Saudi Arabia Jobs (6) Marketing Jobs (6) NIIT (6) New Delhi Jobs (6) Process Executives (6) Selection List (6) Wipro (6) BPO (5) Bob Tech Solutions (5) Campus Interview (5) Customer Support (5) DWBI Jobs (5) Data Warehousing (5) Desktop Support Engineers (5) E-Publishing Jobs (5) Employment Exchange (5) Firstsource Solutions Jobs (5) Fitter Jobs (5) Graphic Designers (5) International Overseas Services (5) Jabalpur Jobs (5) Job Opportunities (5) Kerala Jobs (5) Kolkata Jobs (5) Middle East Jobs (5) Ordnance Factory Medak (5) Printing Jobs (5) Pune (5) Sales Jobs (5) Software Developer Jobs (5) State Govt Jobs (5) Subash Vijay Associates (5) Technical Jobs (5) Trichy Jobs (5) Written Test Date (5) AOES Jobs (4) ASMACS Tours and Travel Associates (4) Android Developers (4) Associate Jobs (4) Bangalore International Placement Service Jobs (4) C / C++ Developers (4) Civil Jobs (4) College Jobs (4) Experienced Jobs (4) Faculty Jobs (4) Final List (4) Gurgaon (4) HCL Infosystems Ltd (4) IT Helpdesk (4) Insurance Jobs (4) International BPO (4) Iphone Developers (4) JSPL Jobs (4) JVI Jobs (4) Jindal India Ltd Jobs (4) Management Jobs (4) Mechanical Jobs (4) Medical Coders (4) Medical Jobs (4) Messenger Jobs (4) Mobile Application Developers (4) MphasiS Jobs (4) Multi Profile Jobs (4) NET Professionals (4) NIIT Technologies Ltd (4) NOC Jobs (4) OLF Jobs (4) OPTO Electronics Factory Jobs (4) Punjab Jobs (4) Quick Heal Technologies Pvt Ltd Jobs (4) Shortlisting (4) Singapore Jobs (4) SoftiD Solutions (4) Software Engineer Jobs (4) Sutherland Global Services (4) TN Govt Jobs (4) Tamil Nadu Velai Vaaippu Aluvalagam (4) Tech Support Jobs (4) The Hindu (4) Trade Apprenticeship (4) UAE (4) UOC (4) United Arab Emirates Jobs (4) Universal Overseas Consultants (4) Wipro BPO (4) tnvelaivaaippu (4) 53rd Batch Trade Apprentices Admission (3) AGP Jobs (3) Abu Travels Service Jobs (3) Advanced Consultancy Services Jobs (3) Ambe International (3) Andhra Pradesh Jobs (3) Aspire Systems India Pvt Ltd Jobs (3) BIPS Jobs (3) Business Development (3) Chowkidar Jobs (3) Cleaners Jobs (3) Data Entry Jobs (3) Dell (3) Dell Services (3) Falcon Services Jobs (3) Gulf Jobs (3) HTML Developers (3) Hewlett Packard (3) Hotel Jobs (3) Indian Ordnance Factories (3) Jaipur Jobs (3) Kochi Jobs (3) Labourer (3) Medical Coding Jobs (3) Nurses Jobs (3) OFB (3) On-line Application (3) Physical Test Result (3) RAVSoft Solutions (3) Research Analyst (3) SQAE(A) (3) SSC (3) Safai Wala Jobs (3) Sharepoint Developers (3) Sports Quota (3) Syntel Ltd Jobs (3) Technology Analysts Jobs (3) Trade Test Results (3) Windows Administrators (3) AEGIS BPO Ltd Jobs (2) ATS Jobs (2) Ajuba (2) Ambernath Jobs (2) Analysts Jobs (2) Apollo Creative Solutions (2) Avadi Jobs (2) BOB (2) Back Office Jobs (2) Barber Jobs (2) Call Coordinators (2) Canara Bank Jobs (2) Carpenter Jobs (2) Catering Jobs (2) Chandigarh Jobs (2) Civilian Motor Driver Jobs (2) Coimbatore (2) College Campus Interview (2) Connectivity Data System (2) Continental Contractors Jobs (2) Data Analysts (2) Diesel Loco Modernisation Works (DMW) (2) Diploma Jobs (2) Doctors Jobs (2) Dynamic Staffing Services Jobs (2) Employees News (2) Employment Notice (2) Examiner Jobs (2) Executive Jobs (2) FSS (2) Fireman (2) Freshers Interview Tips (2) Geeta Engineering College (2) Godrej Infotech Ltd Jobs (2) Gurgaon Jobs (2) HMI Developers Jobs (2) HR Interview Tips (2) HR Interviews (2) Hexaware Technologies Jobs (2) IOF (2) IOS Jobs (2) IT Hardware Jobs (2) ITL Tours & Travels Jobs (2) Indian Navy (2) Indian Railways (2) JSPL Application (2) Lower Division Clerk Jobs (2) Lucknow Jobs (2) MMC (2) MSME (2) Madhya Pradesh Jobs (2) Maharashtra Jobs (2) Mainframes Jobs (2) Management Trainees (2) Mangalore Jobs (2) Marine Field (2) Medak (2) Medical Billing (2) Mega Job Festival (2) Moulder Jobs (2) Multilink Management Consultants (2) Multiple Skills (2) Muscat Jobs (2) NCR Jobs (2) Name List (2) Naval Academy (2) Naval Armament Depot (2) Nittany Creative Solutions Jobs (2) North Central Railway Jobs (2) OCF Jobs (2) OCFC (2) OFM Jobs (2) OFPM (2) Office Assistant Jobs (2) Oman (2) Ordnance Factory Board (2) PHP Developers Jobs (2) Panipat (2) Pentascribe International Pvt Ltd Jobs (2) Pool Campus Drive (2) Probationary Officers Jobs (2) Professor Jobs (2) Project Leaders (2) Quality Analysts Jobs (2) RR Donnelley (2) Reliance HR Services Jobs (2) Remote Executives (2) SAIL Jobs (2) SQL Jobs (2) SVA Jobs (2) Samsung Jobs (2) Satyam BPO Ltd (2) Seagull International Jobs (2) Shipyard Field (2) Short Listed Name List (2) Steel Authority of India Ltd Jobs (2) TCS Jobs (2) TTK Services Pvt Ltd Jobs (2) TV Jobs (2) Tata Consultancy Services Ltd Jobs (2) Tata Technologies Ltd (2) Transaction Process Executives (2) Trehan International Consultants & Engineers Pvt Ltd Jobs (2) VJ Travels and Developers Pvt Ltd Jobs (2) Web Designers Jobs (2) Welder Jobs (2) 223 ABOD (1) 9 FOD (1) ABAP Consultants (1) AGS Health (1) AR Calling (1) ASCO Jobs (1) Accounts Jobs (1) Aceolilnk Global Services Jobs (1) Admit Card (1) Aeronautical Jobs (1) Ajeets Management Contracting & Consultancy Company Ltd Jobs (1) Al Rehman Associates Jobs (1) Ambikapur Jobs (1) Ankita Travels Manpower Consultants Jobs (1) Apollo Hospitals (1) Application Packagers (1) Arabian Services Company Jobs (1) Art Work Operators (1) Ashok Leyland Ltd Jobs (1) Ashutosh Marines (1) Assam (1) Assam Jobs (1) Assam University (1) Assistant Professors (1) Associate Customer Support Engineers (1) Associate Professors (1) Attender Jobs (1) Automation Software Testing Professionals (1) Automobile Jobs (1) BSF (1) Baker Hughes (1) Bank of Baroda (1) Bank of Baroda Jobs (1) Bank of India Jobs (1) Bharat Electronics Ltd Jobs (1) Billroth Hospitals Jobs (1) Black Berry (1) Bridgestone India Pvt Ltd Jobs (1) Business Analysts Jobs (1) Business News (1) C / C++ (1) CLAT (1) CMRL Jobs (1) CQ5 Developers (1) CRIT (1) Calicut Jobs (1) Call Letter (1) Chennai Metro Rail Ltd (1) Chinar Travels & Trade Links Jobs (1) Cityland Technologies (1) Connectivity Dat a System (1) Construction Project (1) Content Writers Jobs (1) Cook (1) Customer Care Jobs (1) DB1 IT India Pvt Ltd (1) DOU (1) DPI Infotech Jobs (1) DRDO Jobs (1) DSS (1) DST Worldwide Services Jobs (1) Design Engineer (1) Diagnosis Developers Jobs (1) Doctors (1) Document Specialists (1) Dot Spiders Info Solutions Pvt Ltd Jobs (1) Driver Jobs (1) Dubai (1) Editor Jobs (1) Education (1) Electronics Jobs (1) Elevator Companies (1) Emobi Technologies (1) Engineering College Jobs (1) Episource India Pvt Ltd (1) Erstwhile (1) Erstwhile Posts (1) Europe Jobs (1) Evershine Placement & Experts Pvt Ltd (1) FAD Jobs (1) FMCG Jobs (1) Facets Professionals (1) Field Ammunition Depot Jobs (1) Finance (1) Finance Jobs (1) Financial Software (1) Financial Software Systems Jobs (1) Fire and Alarm Projects (1) Firmware Jobs (1) Floret Consulting (1) Fulcrum Worldwide Software Pvt Ltd Jobs (1) Gardener Jobs (1) Genpact (1) Geometric Ltd Jobs (1) Green Channel Overseas Express Pvt Ltd Jobs (1) Greenlines International Jobs (1) Gujarat Jobs (1) HR (1) HR Consultants Jobs (1) HR Jobs (1) HVF previous year question paper (1) Haryana Jobs (1) Healthcare Jobs (1) Hosur Jobs (1) IBPS (1) ICICI Bank Jobs (1) ICICI Lombard GIC Ltd Jobs (1) IFS (1) IITK (1) IOS (1) IRAQ Jobs (1) IT Recruiters (1) Indian Coast Guard (1) Indian Institute of Technology Kanpur Jobs (1) Indman Consultants (1) Indore Jobs (1) Infosys Technologies Ltd Jobs (1) Institute of Banking Personnel Selection (1) Intel India Jobs (1) Intense Careers (1) International Trade Links Jobs (1) JR Travel Service Jobs (1) Jamshedpur Jobs (1) Jharkhand Jobs (1) Junior Clerk Jobs (1) Just Dial Ltd (1) KBCCP Jobs (1) KIT (1) Kalpi Institute of Technology (1) Kanpur Jobs (1) Kerala (1) Khan Consultants Jobs (1) Kharafi National Jobs (1) LIN Developers Jobs (1) Landmark (1) Le Royal Meridien Hotel Jobs (1) Leeds Skill Training Centre Pvt Ltd Jobs (1) Library Jobs (1) Lok Nayak Hospital LNH (1) MATLAB Programmers (1) MEMS Jobs (1) MIOT Hospitals (1) MM Imagine Technologies (1) MQ Administrators (1) Machinist Jobs (1) Maersk India (1) Masons Jobs (1) Matlab Developers (1) McDonalds India Jobs (1) Mechanic Jobs (1) Mechanical Technician (1) Medical Assistant Jobs (1) Meerut Jobs (1) Mega Recruitment Drive (1) Message (1) Middle East (1) Middle East Management Services Jobs (1) Millwright Jobs (1) Mobile Software Jobs (1) Model Question Paper (1) Mumbai (1) Municipal Corporation of Delhi (MCD) Jobs (1) NA (1) NAD (1) NCVD (1) NDA (1) NITW (1) NMS EMS Testing (1) Nagpur Jobs (1) National Defence Academy (1) National Institute of Technology Warangal. (1) Nittany Institute (1) Northern Command Vehicle Depot (1) Nurses (1) OEFC (1) OFA Jobs (1) OFBL Jobs (1) OFC Jobs (1) OFK Jobs (1) OFPKR (1) OFV (1) OMCL Jobs (1) Odisha Jobs (1) Officer Jobs (1) Online Application (1) Online BDM Jobs (1) Online Social Media Marketing Jobs (1) Operators Jobs (1) Oracle India Pvt Ltd Jobs (1) Oracle Jobs (1) Ordnance Cable Factory Jobs (1) Ordnance Clothing Factory Jobs (1) Ordnance Equipment Factory (1) Ordnance Factory Ambarnath (1) Ordnance Factory Badmal (1) Ordnance Factory Kanpur Jobs (1) Ordnance Factory Khamaria (1) Ordnance Factory Varangaon Jobs (1) Overseas Manpower Corporation Ltd (1) PARI Jobs (1) Panagarh Jobs (1) Paper Industries Jobs (1) Parliament of India Jobs (1) Perfect Manpower Consultancy Jobs (1) Perl Testing (1) Persistent Systems Ltd (1) Pharma Jobs (1) Pharmacist Jobs (1) Pioneer Placements & Services Jobs (1) Pondicherry Jobs (1) Power Plant Jobs (1) Precision Automation and Robotics India Ltd Jobs (1) Preliminary Interview (1) Pro C Developers (1) Process Associates (1) Project Associates (1) Proof Reader Jobs (1) QA / QC (1) QC Inspector Jobs (1) Quality Control Jobs (1) RHRS Jobs (1) RMS Jobs (1) Rahchi Jobs (1) Rajalakshmi Engineering College (1) Rajasthan Jobs (1) Receptionists Jobs (1) Registration (1) Reliance Manpower Services Jobs (1) Riyadh Jobs (1) Rourkela Steel Plant Jobs (1) Rozgaar Express 2013 (1) SCR Jobs (1) SKG Bank Jobs (1) SMC Jobs (1) SQAO (1) SRM Technologies Jobs (1) Sample Question paper (1) Saveetha Engineering College (1) School Jobs (1) Scope International Pvt Ltd Jobs (1) Security Jobs (1) Security Officer Jobs (1) Selenium Testing (1) Seles Officer Jobs (1) Semi Voice Process (1) Servicenow Developers (1) Shawn Travel Agents Pvt Ltd Jobs (1) Six Sigma (1) Skyward Consultancy Jobs (1) Skyways Bureau Service Jobs (1) Slocum (1) South Central Railway Jobs (1) Sparsh Communications (1) Specialist Officer Jobs (1) State Bank of India Jobs (1) Stenographer (1) Storekeeper model question paper (1) Sujina Manpower Consultants Jobs (1) Supervisors Jobs (1) Surguja Kshetriya Gramin Bank Jobs (1) Surprise Solutions Jobs (1) Swiss Shipping Management Services Pvt Ltd Jobs (1) Systems Engineer (1) TCS (1) TISS Jobs (1) TNOU Jobs (1) TNQ Books and Journals Pvt Ltd Jobs (1) TNQ Jobs (1) TTL (1) Tailor (1) Tailor Jobs (1) Tamil Nadu Open University (1) Tamilnadu (1) Tata Institute of Social Sciences Jobs (1) Teacher Jobs (1) Team Leader Jobs (1) Technical Writers Jobs (1) Technology Leads Jobs (1) Tele Caller Executives (1) Telecom Engineering Jobs (1) Training Institute (1) Transport Jobs (1) UI Developers Jobs (1) UPS (1) United Placement Solutions (1) Uttar Pradesh Jobs (1) VCS Jobs (1) Varsha Consultancy Services Pvt Ltd Jobs (1) Vehicle Mechanic Jobs (1) Velammal Engineering College (1) Vertex Chennai Jobs (1) Videocon Jobs (1) Viveks Service Centre (1) Vodafone Jobs (1) Washerman Jobs (1) Websphere Admin Jobs (1) West Bengal Jobs (1) Written Test Question paper (1) Xerox Corporation Jobs (1) YRHT Jobs (1) Yantro Software Jobs (1) York Recruitment Healthcare & Technical Jobs (1) empl (1) test (1)